Receptenbox

In de receptenbox zitten 45 recepten die door mijzelf zijn verzameld en soms naar eigen inzichten zijn aangepast. Een handig doosje die in iedere keuken past. En altijd je recepten dichtbij!

  

De recepten zijn vrij gemakkelijk te maken, met verse ingrediënten en zo weinig mogelijk gebruik van 'pakjes en zakjes'. Voor beginnende kokers heel geschikt, maar voor de gevorderden onder ons natuurlijk ook.

Er zitten heerlijke taarten bij, zoals Tiramishu, Bastognetaart, Bokkepootjestaart. Niet moeilijk maar wel heerlijk!

 

 Prijs: €16,95 (incl. btw)

Bestellen

Receptenkaarten

Het leuke aan de receptenbox is dat je ook je eigen recepten kunt toevoegen. Vaak heb je veel recepten zelf verzameld en liggen ze ergens in een mand of doos. In de Receptenbox heb je al jouw recepten overzichtelijk bij elkaar en wordt het helemaal jouw receptenbox!

 

Prijs per 10 kaarten: € 6,50 (incl. btw, excl. verzendkosten).

 

Onderstaand kun je een nieuw recept aan Designerie opsturen. Het formulier spreekt voor zich. Bij Ingrediënten en Bereiding kun je jouw recept invullen, (liefst zonder typefouten, zoals je de tekst aanlevert wordt het nl. ook afgedrukt.) Bij receptnummer graag invullen het hoeveelste recept het is dat je opstuurt.

Bij minimaal 10 recepten worden ze afgedrukt en aan jou toegestuurd (incl. factuur).

 

Mocht je een goed recept hebben die je graag met anderen wilt delen? Delen in 'commentaren' is welkom, altijd leuk iets nieuws uit te proberen!

Commentaren: 0


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.