Bureau Erkenningen

Bureau Erkenningen zorgt voor het uitgeven van licenties aan ruim 50.000 licentiehouders in Nederland. Deze licenties worden ook wel 'Bewijzen van Vakbekwaamheid' genoemd. Deze vakbekwaamheidsbewijzen worden uitgegeven voor gewasbescherming en beheersing van knaagdieren. Website: www.erkenningen.nl

Stroomschema Licentie Gewasbescherming

Ontwerp: Designerie

Cartoons: Fox Draw Factory, www.foxdrawfactory.nl


Informatiefolder Knaagdierbeheersing

Informatiefolder Geintegreerde Gewasbescherming in Nederland.

Deze folder is in 3 talen beschikbaar: Frans, Duits en Engels.Selles AgroTechniek

Selles AgroTechniek is een mechanisatiebedrijf op Smilde. Onlangs mocht ik voor dit bedrijf de complete huisstijl verzorgen: Logo, advertentie, bestickering bus, website, visitekaartje en briefhoofd. Daarnaast gebruikt het mechanisatiebedrijf een servicekaart voor het onderhoud van de machines, zie voor meer info op  www.sellesagrotechniek.nl


Logo's


Rondje Remko

Een pelgrimsroute door Beilen. Aangeboden aan ds. Remko Veldman bij zijn afscheid als predikant voor de PG Beilen-Hijken-Hooghalen. Rondje Remko wordt opgenomen in de wandelroutes van Rondje Beilen en zal ook bewegwijzerd worden. Hier te bestellen.

 


Protestantse Gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen

Voor de Protestantse Gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen doe ik de grafische vormgeving en redactiewerk samen met 3 andere redacteuren voor het kerkblad Op Weg.

Uitgave: 2- wekelijks

 

Daarnaast het Programma Ontmoeting en Inspiratie, het jaarprogramma van de Protestantse Gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen.

Uitgave: 1 x per jaar

 


Boeken


Folders en flyers


Overig