Huisstijl

De meeste bedrijven of verenigingen hebben een eigen huisstijl. Op papier, website, Facebook, LinkedIn, Twitter dezelfde uitstraling straalt kracht en herkenbaarheid uit. Dit is dus belangrijk voor je bedrijf, ook als startende ondernemer moet je er voor zorgen dat, zodra je jezelf wereldkundig gaat maken, je huisstijl goed is.

 

 

Huisstijl Selles AgroTechniek

Onze zoon begon dit jaar zijn eigen mechanisatiebedrijf. Aan de hand van zijn wensen heb ik voor hem een complete huisstijl ontworpen. Logo, bedrijfsbord, visitekaartjes, servicekaartjes, stickers, briefhoofd en website.

www.sellesagrotechniek.nl

 


Huisstijl voor DJS Project Management & Support

Voor Dick Sprong, eigenaar van DJS Project Management & Support, mocht ik de huisstijl maken voor zijn bedrijf.


Huisstijl Oeds Keizer Bouwbegeleiding

Sinds een aantal jaren heeft Oeds Keizer een eigen bedrijf in bouwbegeleiding. Met zijn 25 jaar ervaring in de volkshuisvesting in de functies van projectleider, directievoerder en manager techniek kan hij u het volgende dienstenpakket aanbieden: directievoering nieuwbouw- en renovatieprojecten, vastgoedmanagement en  advisering brandveiligheid.

 www.oedskeizerbouwbegeleiding.nl

 

 

Logo

Het begint bij het ontwerp-en van een logo. Kleur, lettertype, verbeelding komen tot uiting in het beeldmerk voor je bedrijf.

Briefpapier

Het briefpapier ontwerpen is bijna een automatische voortvloeiing van je logo.

Visitekaartje

Makkelijk om weg te geven en voor je klant om te bewaren. Onmisbaar!

Website

Het hebben van een website is echt belangrijk voor je bedrijf. Tegenwoordig wordt alles via internet opgezocht voordat men stappen onderneemt. Ook dat kan Designerie voor je maken!